fbpx
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word zorgassistent bij Odelia.

Revalidatie Zorg

U heeft een lange revalidatie voor de boeg en u bent op zoek naar een betrouwbare zorgassistent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van uw noden kunnen onze zorgassistenten uw revalidatie ondersteunen door de gepaste zorg toe te dienen.
Huishoudhulp’
Nachtelijke zorgondersteuning
Maaltijdbereiding en nutritie
ADL assistentie
Was en, as beddengoed
Begeleiding bij recreationele activiteiten
blog-03

Waarom kiezen voor revalidatie zorg?

U moet voor uw revalidatie bepaalde oefeningen doen of u heeft nood aan specifieke zorg om uw revalidatie te versnellen.

Wat zijn de voordelen?

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw eigen omgeving. Onze ervaren zorgassistenten kunnen hierbij helpen door de dagelijkse zorg op een flexibele manier op te vangen. Hierbij ondersteunen ze uw mantelzorger én helpen ze u uw zelfstandigheid te behouden.
Vaste Assistent
Wij weten dat het niet gemakkelijk is om eender wie toe te laten tot uw vertrouwensomgeving. Daarom krijgt u bij ons een vaste assistent die u uw zorg toedient
Informele zorg
Heeft u iemand nodig om mee naar de dokter te gaan? Of wilt u graag nog eens naar dat speciale museum in een andere stad? Onze zorgassistenten staan voor u klaar.
Zorg op maat
Om u de beste dienst te garanderen leveren wij zorg op maat. Afhankelijk van uw bepaalde situatie zoeken we naar een totaaloplossing.

 

Op zoek naar zorgadvies?