fbpx
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word zorgassistent bij Odelia.

Respijtzorg

Heeft uw vaste mantelzorger gedurende een bepaalde periode iemand nodig om de taken even over te nemen ? Onze zorgassistenten kunnen ook hiervoor ingezet worden. Afhankelijk van uw noden gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.
Huishoudhulp’
Administratieve ondersteuning
Maaltijdbereiding en nutritie
ADL assistentie
Was en, as beddengoed
Begeleiding bij recreationele activiteiten
blog-03

Waarom kiezen voor respijtzorg?

Uw mantelzorger krijgt via onze dienst de kans om er even tussen uit te gaan voor een bepaalde. Via deze formule krijgen u en uw mantelzorger wat meer ademruimte.

Wat zijn de voordelen?

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw eigen omgeving. Onze ervaren zorgassistenten kunnen hierbij helpen door de dagelijkse zorg op een flexibele manier op te vangen. Hierbij ondersteunen ze uw mantelzorger én helpen ze u uw zelfstandigheid te behouden.
Vaste Assistent
Wij weten dat het niet gemakkelijk is om eender wie toe te laten tot uw vertrouwensomgeving. Daarom krijgt u bij ons een vaste assistent die u uw zorg toedient
Informele zorg
Heeft u iemand nodig om mee naar de dokter te gaan? Of wilt u graag nog eens naar dat speciale museum in een andere stad? Onze zorgassistenten staan voor u klaar.
Zorg op maat
Om u de beste dienst te garanderen leveren wij zorg op maat. Afhankelijk van uw bepaalde situatie zoeken we naar een totaaloplossing.

Op zoek naar zorgadvies?