fbpx
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word zorgassistent bij Odelia.

PAB/PVB Assistentie

U geniet van een PAB budget en bent op zoek naar de ideale assistent ? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres.Onze zorgassistenten zijn allemaal zorgkundig of verpleger van opleiding waardoor zij zowel formele als informele zorg kunnen toedienen. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een zorgschema op maat op te stellen waardoor we voor u de perfecte assistent kunnen vinden die u wekelijks of dagelijks komt helpen.
Huishoudhulp’
Administratieve ondersteuning
Maaltijdbereiding en nutritie
ADL assistentie
Was en, beddengoed
Begeleiding bij recreationele activiteiten
blog-03

Waarom kiezen voor PAB/PVB Assistentie?

U heeft een PAB budget en wilt dit graag inzetten om gebruik te maken van onze diensten. U kunt deze formule niet alleen voor uzelf gebruiken maar ook bijvoorbeeld voor uw kind waarvoor u het budget beheert.

Wat zijn de voordelen?

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw eigen omgeving. Onze ervaren zorgassistenten kunnen hierbij helpen door de dagelijkse zorg op een flexibele manier op te vangen. Hierbij ondersteunen ze uw mantelzorger én helpen ze u uw zelfstandigheid te behouden.
Vaste Assistent
Wij weten dat het niet gemakkelijk is om eender wie toe te laten tot uw vertrouwensomgeving. Daarom krijgt u bij ons een vaste assistent die u uw zorg toedient
Informele zorg
Heeft u iemand nodig om mee naar de dokter te gaan? Of wilt u graag nog eens naar dat speciale museum in een andere stad? Onze zorgassistenten staan voor u klaar.
Zorg op maat
Om u de beste dienst te garanderen leveren wij zorg op maat. Afhankelijk van uw bepaalde situatie zoeken we naar een totaaloplossing.

Op zoek naar zorgadvies?