fbpx
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word zorgassistent bij Odelia.

Inwonende Zorg

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en daarom had u graag een inwonende zorgassistentent gehad. Iemand die u de klok rond kan verzorgen en helpen. Dat kan ! Onze zorgassistenten kunnen tijdens de week bij u komen inwonen op u van uw gepaste zorg te voorzien.
Huishoudhulp’
Nachtelijke zorgondersteuning
Maaltijdbereiding en nutritie
ADL assistentie
Was en, as beddengoed
Begeleiding bij recreationele activiteiten
blog-03

Waarom kiezen voor inwonende zorg?

U heeft graag die extra zekerheid dat er altijd iemand aanwezig is op wie u u kunt beroepen. Bovendien heeft u misschien ´s avonds of ´s nachts ook extra hulp nodig. Dan is het een goed idee om voor de inwonende zorgassistentent te kiezen. Hij of zij zal de klok rond kunnen garanderen dat u de juiste zorg krijgt.

Wat zijn de voordelen?

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw eigen omgeving. Onze ervaren zorgassistenten kunnen hierbij helpen door de dagelijkse zorg op een flexibele manier op te vangen. Hierbij ondersteunen ze uw mantelzorger én helpen ze u uw zelfstandigheid te behouden.
Vaste Assistent
Wij weten dat het niet gemakkelijk is om eender wie toe te laten tot uw vertrouwensomgeving. Daarom krijgt u bij ons een vaste assistent die u uw zorg toedient
Informele zorg
Heeft u iemand nodig om mee naar de dokter te gaan? Of wilt u graag nog eens naar dat speciale museum in een andere stad? Onze zorgassistenten staan voor u klaar.
Zorg op maat
Om u de beste dienst te garanderen leveren wij zorg op maat. Afhankelijk van uw bepaalde situatie zoeken we naar een totaaloplossing.

Op zoek naar zorgadvies?