Wil jij ook bijklussen als hulpstudent?

Kies je eigen uren
Occasioneel arbeid
Vergoeding

Word hulpstudent

Als hulpstudent zet je je in voor jouw naaste door ze een handje te helpen.
Je kan als hulpstudent bij ouderen terechtkomen die gewoonweg wat gezelschap willen maar evengoed ook bij kinderen met een beperking wiens ouders wat extra hulp nodig hebben. Kort gezegd ben je er als hulpstudent om de mantelzorger van een persoon wat te verlichten.

Al het werk dat je als hulpstudent verricht valt onder het beleid van occasioneel arbeid. Dit houdt in dat je het maximum 8 uur per week kan doen. Aan de andere kant worden de gewerkte uren niet afgetrokken van jouw studentencontingent van 475 uren.
Je kunt hiernaast dus perfect ergens anders een studentenjob doen.
Als Hulpstudent kun je bovendien heel gemakkelijk zelf je uren bepalen in samenspraak met de klant in kwestie. Zo kan je zelf beslissen hoeveel en wanneer je werkt.

Je werkt altijd in je eigen regio en wij doen ons best om je te matchen een iemand die binnen een straal van 5 km van jou af woont.
Voor studenten die later graag in de zorg zouden willen werken is deze ervaring ideaal om op hun cv te zetten. Bovendien engageren wij ons om voor hulpstudenten die goed werk verrichten aanbevelingen te schrijven.

De gewerkte uren worden heel gemakkelijk geregistreerd door middel van een applicatie.
Hierdoor kan je zelf goed je uren bijhouden en weten wij precies hoeveel wij je moeten uitbetalen.

younger-and-older-person