Vrijetijdsbesteding & Gezelschap

Betrouwbaar

Vaste vertrouwenspersoon

Transparant

U betaalt alleen de gepresteerde uren

Voordelig

Vanaf € 5,99 per uur

Gezelschap tijdens de wandeling of een kopje koffie

Vrijetijdsbesteding & Gezelschap

Zoekt u voor uzelf of voor een ander gezelschap, bijvoorbeeld voor uw ouder(s), om gezellig mee te kletsen onder het genot van een kop koffie of thee. Maar ook als u op zoek bent naar een wandelmaatje! Zoek dan niet verder, want onze hulpstudenten staan te popelen om u gezelschap te houden.
Dit beperkt zich uiteraard niet alleen tot een goed gesprek, maar kan ook bestaan uit samen gezellig een spel spelen, hulp bij het klaarmaken van een warme maaltijd en nog veel meer.

Uw vaste hulpstudent komt op de afgesproken tijd bij u langs om met u datgene te doen waar u die dag behoefte aan heeft. Dat kan beginnen met samen de actualiteiten doornemen, daarna een fijne wandeling maken en aansluitend zou de hulpstudent ook nog wat klusjes voor u in en rondom het huis kunnen doen. Binnen de afgesproken uren heeft u dus de regie over hoe deze ingevuld worden.

U krijgt binnen één werkdag een reactie van ons op uw aanvraag, daarna gaan wij direct voor u op zoek naar een perfecte hulpstudent. Zodra wij deze hebben gevonden, wordt er een kennismaking tussen u en de student gepland en kan de gezelligheid snel daarna beginnen!

Senior father and his young son drinking coffee in a cafe.